Μαύρο σκόρδο

Ιούλιος 13th, 2018 Posted by tips 0 thoughts on “Μαύρο σκόρδο”

Χαρακτηρισμένο ήδη ως «υπερτροφή» λόγω της αντιοξειδωτικής του δύναμης και των διπλάσιων θρεπτικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του σε σχέση με λευκό σκόρδο,το μαύρο σκόρδο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της γαστρονομίας και της υγιεινής διατροφής.

Οι σκελίδες μαύρου σκόρδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε pesto για σάλτσες ζυμαρικών η ριζότο, σαν αλειμμα για sandwich ή burger, σε dressing για σαλάτες, δίνουν άλλη διάσταση στο τζατζίκι, και «δένουν» σάλτσες για κρέας η ψάρι δίνοντας σώμα και άρωμα.

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>